Meidän pollet

Elli ja Elsa tykkää Kapun kanssa yhdessä tekemisestä.

Kapris 

Suomenhevonen

http://www.sukuposti.net/hevoset/kapris/108419

Syntynyt 1.6.1997

Kapris oli meillä aluksi ylläpidossa ja kun sen omistaja antoi mahdollisuuden ostaa Kapu meille omaksi, niin päätöstä ei tarvinnut hetkeäkään miettiä. Tammikuussa 2017 Kapu sitten siirtyi meidän omistukseemme. 

Kapu on lähinnä Anun "tätiratsu", mutta koko perhe on Kapun myötä innostunut Kapun kanssa harrastamisesta. Kapu on ehkä maailman kiltein heppa. Siihen voi  luottaa kaikissa tilanteissa, joskin sillä on kyllä pilkettä silmäkulmassa ja uudet ratsastajat tietenkin pitää testata. Kapu ei pelkää liikenteessä mitään, mutta joinain päivinä kuitenkin esimerkiksi postilaatikko voi hyökätä pienen hevosen kimppuun. Kapulla on järjettömän hyvä huumorintaju, eikä tee asioita koskaan pahalla.

Meidän perheessä on niin paljon innokkaita harrastajia, että Kapun aika menee meidän kanssa täysin. Emme siis anna Kapua asiakkaille, ainoastaan jossain tapahtumissamme saatamme talutusratsastukseen sitä "vähän lainata".. 

Laitan tähän kuvia, kun ne ehkä kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Pulkkaratsastusta

Anu köpöttelee maastossa Kapun kanssa useana päivänä viikossa. <3

Koirat tulee samalla lenkitettyä.

Autotie ei Kapua hetkauta.

Elli opettelee ja Kapu on kärsivällinen.

Jeppu

Puolikuun Yeira

Shetlanninponi, synt. 8.6.2009

http://www.sukuposti.net/hevoset/puolikuun-yeira/927214

Jeppu tuli meille 2-vuotiaana, että aika pienestä asti ollaan yhdessä touhuttu.

Kesäkuussa 2016 Jeppu meni Orivedelle tallille ylläpitoon ja palasi takaisin kotiin taas maaliskuussa 2017.

Jeppu on monitoimiponi. Siltä luonnistuu agility, ohjasajo, kärryttely ja ratsastus. Jeppu on hyväntahtoinen ja tosi kiltti. Ei pure eikä potki. Näyttelyissäkin Jeppu on käynyt. 

Jeppu on lasten käsissä pysyvä poni, MUTTA siltä löytyy myös ponimaista pilkettä silmäkulmasta ja sopivan tilaisuuden tullen se ainakin uudet ihmiset testaa ja välillä meitä tuttujakin se testaa uudestaan.

Elsa on Jepun vakkarihoitaja ja avustaa liikutuksesta. Jeppu tykkää Elsasta ihan kauheasti ja tarhassakin aina menee ensimmäisenä Elsan luo.

Jeppu ja Kapu on kavereita. Kapu vähän diivailee ja vinkuu Jepulle, mutta Jeppua se ei näytä häiritsevän.

Ohjasajoa 2017

Kapu ja Jeppu

Mustialan poninäyttely 3.9.2011.