20. tammi, 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Vuosi alkoi sillä tavalla onnellisesti, että se meillä hoidossa ollut hevonen on nyt meidän ihan oma. Ollaan kiitollisia, että tälläinen kaveri meille on saatu. Tänään (20.1) aamupäivällä ratsastuslenkillä aurinkokin jo pilkahteli. 

Vasikoita on syntynyt tälle vuodelle kaksi. Onneli ja Onerva. Meiltä lähti kolme pikkusonnia uuteen kotiin kasvamaan, että saimme uusille tuleville vasikoille lisää tilaa. 

 

Tulevaa kesää on jo vähän suunnitteilla, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Ainakin pari niitä kovasti kyseltyjä lapsille suunnattuja eläintenhoito toimintapäiviä olisi tulossa. Siitä infoa myöhemmin ja ehdotuksia vanhemmilta otetaan vastaan edelleen. 


Kananmunan myyntiä ei ole tänäkään vuonna ja tipuja emme myöskään tulevana keväänä myy tulevan kukkojen vaihdon takia ollenkaan.

Kesäkanojen vuokraajat ovat jo suurimmaksi osaksi kanansa varailleet, mutta otan varauksia vastaan vielä maaliskuun loppuun asti. Kanojen ulkonapitokiellon takia kesäkanoja ei luovuteta meiltä ennen kesäkuun 1.päivää. 

Tilapuodissa on jauhelihaa vielä ja uusia lihoja on suunnitteilla huhti-toukokuulle. Puoti on edelleen avoinna vain erikseen sovittuna.

 
Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!