Taikajärven Ronja 30.10.2011-19.7.2019

Mentiin eläinlääkäriin kun Ronja lopetti edellisenä iltana syömisen ja oli aamulla kipeän oloinen. Mahassa oli kasvaimia ja ne oli levinnyt keuhkoihinkin. Yllättäen jouduinkin hyvästelemään ystävän siinä. 

Ronja tuli toimeen kaikkien eläinten kanssa kanosita lampaisiin. Ronja opetteli ennen paimenia auttamaan minua töissä jonkun verran mm ajamalla eläimet ylös parsista jne. Paimennuksesta ei sinäänsä pystynyt puhumaan mutta yksitäisistä työtehtävistä. 

Ronja oli hyvä koira. Olen todella kiitollinen että se oli meidän elämässä. <3

 

 

 

Taikajärven Tuuli 10.2.2008-28.4.2019

Taikajärven Tuuli

Tuuli oli ehkäpä maailman paras koira. Tuulin kanssa harrastettiin vaikka mitä. Agilityä, nomea, mejää, näyttelyitä, kaverikoirailua jne.. Kaikkeen se lähti mukaan ihan koko olemuksellaan ja aina se oli valmis, mitä tahansa sen kanssa tein ja teki kaikessa parhaansa ja lähti mukaan häntä heiluen.

Sorsametsällä se istui passissa reittä vasten aina valmiina tositoimiin. Se etsi hukkuneet linnut ja ui haavakoiden perässä kyselemättä. Kaverikoirissa se sai kennelliiton kunniapalkinnon. Se teki yhden pentueen elämänsä aikana. Se meni hienosti mun tyttären kanssa mätsärit ja junior handleri kehät. Se oli älyttömän rakas. Kiitos Tuulille näistä vuosista. <3  

 

Vallu

4.10.2004-2.11.2016

Hill Heights Tomorrow

 

Nysse

Kauan aikaa sitten- 2.11.2016 

Aivan Kuin Quinto, Lenni 20.12.2012- 28.2.2018

Hulda ja Impi   <3 <3 <3

Jouduimme lopettamaan Huldan sen takajalkoijen hunomisen takia 10.5.2018. Sen makuulta ylös nouseminen oli vaikeaa ja se oli liikkeelle lähdön jälkeen todella pitkään jäykkä ja kipeä. Impi ja Hulda olivat olleet aina yhdessä, koko pitkän elämänsä joten Impi oli pakko lopettaa myös, vaikka se terveyden puolesta olisi ehkä vielä jonkun aikaa voinut elää. Impi olisi kuitenkin kuollut suruun parhaan ystävänsä pois menon johdosta, joten oli järkevää päästää kaverukset samaan aikaan pois. Piha on tyhjä ilman näitä kahta köpöttäjää, jotka elivät meillä vapaana mennen omaan tahtiin lampolaan ja pihaan.