Penny

Penny on työlinjainen Bordercollie. Syntynyt 3.9.2018

Lonkat B/C, Kyynärät 0/0

Viima oli vuonna 18 syksyllä koulutuksessa 12 päivää ja oli todella orpoa olla ilman koiraa töissä. Silloin alettiin puhumaan, että toinen koira pitäisi jossain vaiheessa hankkia. Ajatuksena oli, että vuoden päästä tai jotain, mutta toisin kävi. Tarina oli liki sama kun Viiman kanssa, mutta minua alkoi kiinnostamaan ilmoituksessa paikkakunta. 17minuutin matkan päästä meiltä on Bordercollieita!! 

Pennyn tie paimeneksi on ollut paljon armollisempi kun Viiman kanssa, joka vaan pentuna heitettiin koiraamattomaan nautalaumaan. Penny on päässyt koiratuille naudoille ja sillä on ollut Viima apuna. Asialla on hyvät ja huonot puolensa. Koulutus on ollut hitaampaa, kun ei ole ollut pakko oppia niinkuin Viima tarvitsi. Pennyn kanssa on suunnitteilla pieni tylkoulutuspätkä jossain vaiheessa muualla. Mennään myös kursseille sen kanssa. 

Vaikka tie valmiiksi paimeneksi on hitaampaa, niin niitä ominaisuuksia Pennyltä ei kuitenkaan puutu. Se on periksiantamaton ja töissä sata lasissa mukana. Se tekee tilan rutiinihommat jo vaikka silmät kiinni. 

Penny on luonteeltaan rennon lupsakka. Sille kaikki on fine ja sille on kiva opettaa temppuja. Penny harrastaa myös agilityä. 

Jessi ja Penny nautoja pitämässä