jotain tietoa meistä

Ilmakuva tilasta

Muutimme Järvensivuun toukokuussa 2013. Aikaisemmin täällä siis asui äitini Marjatta Ylönen ja isäni Ahti Ylönen, jotka pitivät hiehonkasvatustilaa lähinnä harrastusmielessä.

Anu: Olen käynyt maatalousoppilaitoksen ja valmistunut sieltä eläintenhoitajaksi ja maataloustyrittäjäksi. Sen jälkeen olen tehnyt erilaisia eläintenhoitotöitä: lomituksia eri tiloilla, löytöeläintarhan eläintenhoitotöitä, sikalanhoitajanakin ehdin pari vuotta olemaan. Sitten opiskelin itseni lähihoitajaksi. Niitä töitä en ehntinyt kovin kauaa tekemään, kun meille avautui mahdollisuus ostaa kotitilani. Äidilläni oli jo haalittuna valmiiksi mukava alku Suomenkarjan lehmiä ja maitokin oli jo kuukauden verran ehtinyt menemään meijäriin ennenkuin muutimme Järvensivuun.

 Asko on Pirkkalasta kotoisin. Hän on koulutukseltaan ajoneuvoasentaja, töitä hän kuitenkin tekee varaosamyyjänä. Asko pitää myös maalla asumisesta. Maallahan me olemme yhdessä asuneet jo vuodesta 2006, kun Asko muutti Länkipohjaan. Sieltä olemme muuttaneet Talviaisten kautta Juupajoelle ja sitten tänne. Asko pitää myös eläimistä, eikä ole tätä lisääntynyttä eläinmäärää ainakaan vielä säikähtänyt, vaan kiitettävästi oman työnsä ohella osallistuu myös navettapuuhiin.

 

Elli on syntynyt 2005. Taiteellinen tyttö. Soittaa pianoa, piirtelee ja askartelee.

Elsa on syntynyt 2011. Tempperamenttinen pikku tättähäärä. Pitää erityisesti Kaurahattu hiehosta ja Maisa ponista.

Eino on syntynyt 2012. Rauhallinen, mutta myös tempperamenttinen poika. Istuisi varmasti aina traktorissa kun vaan mahdollista.